Go Back   :::.Nissan 4x4 Owners Club.::: > General > Report Website Problems Here Only!

Report Website Problems Here Only! Please report here any problems you find with the new format site. Please feel free to post any comments you feel may improve the the site.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13-06-2016, 21:30   #1
emjaybee
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Oxfordshire
Vehicle: 3.0Di SVE '05 5 door.
Posts: 1,536
Default Can't log on with phone...

Hi, always been able to log in with my Samsung Galaxy S4.

Now won't let me.

I get the log in prompt, put in my username/e-mail address, followed by password. The screen tells me "Welcome and thanks for logging in", then promptly sends me to the log in screen again.

Repeat ad-nauseum!

I haven't changed anything on my phone.

Any ideas?

emjaybee is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2016, 08:52   #2
Banshee
Moderator
 
Banshee's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Solihull
Vehicle: 04 2.7 SWB Terrano II Van
Posts: 12,077
Default

Quote:
Originally Posted by emjaybee View Post
Hi, always been able to log in with my Samsung Galaxy S4.

Now won't let me.

I get the log in prompt, put in my username/e-mail address, followed by password. The screen tells me "Welcome and thanks for logging in", then promptly sends me to the log in screen again.

Repeat ad-nauseum!

I haven't changed anything on my phone.

Any ideas?

If it's a Samsung are you using the built in browser or chrome? I'd switch to Chrome as its a lot better using the forum through that than it is then built in browser.

Secondly, clear you web history, I've had that before with the forum and that fixed it for me.

Thirdly!! Why are you not using Tapatalk? It's a brilliant app and works great
__________________
Moderator

04' Terrano II SE 2.7 TDi SWB Commercial in Silver - Project Thread
Maxxis Treppador 35's on 10J Steels, Super Strong Steering Job, Navara D22 Snorkel, Front LOKKA
Manual Hubs, EGR Blank, PowerChip, 3" Body Lift, 2" Suss Lift, Heat Exchanger
Black Interior, 3.0 Borg&Beck Clutch, Eckes Heated Fuel Filter


99' Y61 Patrol GR SE 2.8 TD6 LWB in Blue/Silver - Project Thread
Poorly Crankshaft
Banshee is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2016, 10:23   #3
Thomas-the-Terrano2
Moderator
 
Thomas-the-Terrano2's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hackenthorpe Sheffield
Vehicle: Terrano2 R20 lwb 2.7TDi
Posts: 5,165
Default

often when i go on to site on phone, get prompt for tapatalk, think trialed it once but not for our site. might give it another go.
__________________
M6YTB / 20YTB

'60' 2010 Ford C Max Zetec 1.6i, black

'53' 2004 Nissan Terrano Sport lwb 3.0TDi, silver

1999 Abbey Spectrum 520 t/a caravan

Smile, its more likely to confuse.

One Life, Don't Just Live It, Drive a Nissan.

Back in the T2 'Hood.

pm me for invite to Facebook Club page, keep in touch on handheld devices and PCs.
Thomas-the-Terrano2 is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2016, 20:32   #4
macabethiel
Wanabee Procrastinator
Click here to find out how to become a paid up member
 
macabethiel's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Derby
Vehicle: Grand Cherokee 2.7 CRD
Posts: 3,762
Question Taptalk ?

Ok so I am a bit of a Luddite but what is it some sort of voice recognition software ?

If it's anything like the Mercedes Linguatronic I will give it a miss.lol
__________________
2005 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD LTD XS Auto
2005 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD LTD edition
1997 Mercedes R129 SL500 Auto
macabethiel is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2016, 21:01   #5
Blocky10
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Blocky10's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Welcome to Norwich, a fine city
Vehicle: 2004 Terrano 3.0 SVE Auto
Posts: 3,435
Default

Quote:
Originally Posted by macabethiel View Post
Ok so I am a bit of a Luddite but what is it some sort of voice recognition software ?

If it's anything like the Mercedes Linguatronic I will give it a miss.lol
Tapatalk is an app that you can use for many forums. It supposedly simplifies the pages to make it easier. I tried it for a while but now I just use a shortcut straight to the site. Can't remember why I stopped using it though
Blocky10 is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2016, 21:51   #6
jims-terrano
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
jims-terrano's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: UK
Vehicle: Terrano SE Touring 2.7TDi
Posts: 12,216
Default

There was privacy concerns about tapatalk at one time. Hate opening a forum and that advert pops up, if I wanted it Id have it by now (its not just this forum). Im also on a another car forum and they stopped being tapatalk compatible quite some time ago.
Safari seems pretty stable when accessing the forum, far more stable than my old Samsung was using the stock browser or chrome.
__________________
Terrano 2.7TDi SE Touring LWB 1999 (Project)
Terrano 2 3.0 Litre SVE LWB 2005

Senior moments are fun

Project Thread's Here:
Terrano
http://www.nissan4x4ownersclub.com/f...ad.php?t=25155

MGB GT
http://www.nissan4x4ownersclub.com/f...ad.php?t=26541
jims-terrano is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2016, 22:48   #7
emjaybee
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Oxfordshire
Vehicle: 3.0Di SVE '05 5 door.
Posts: 1,536
Default

Quote:
Originally Posted by Banshee View Post
If it's a Samsung are you using the built in browser or chrome? I'd switch to Chrome as its a lot better using the forum through that than it is then built in browser.

Secondly, clear you web history, I've had that before with the forum and that fixed it for me.

Thirdly!! Why are you not using Tapatalk? It's a brilliant app and works great
Already using Chrome.

Cleared browsing history. No change.

Why the hell should I use Tapatalk when for the last two years my S4 has been running the site perfectly?



What has changed on the site to affect this? Anyone know?

Anyone else using a Samsung Galaxy S4 on Chrome?

emjaybee is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2016, 23:43   #8
Bat21
Administrator
 
Bat21's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Shropshire
Vehicle: Tonka Toy
Posts: 993
Default

There is something on your phone that is now blocking cookies.
Bat21 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2016, 07:27   #9
Blocky10
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Blocky10's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Welcome to Norwich, a fine city
Vehicle: 2004 Terrano 3.0 SVE Auto
Posts: 3,435
Default

Quote:
Originally Posted by emjaybee View Post
Already using Chrome.

Cleared browsing history. No change.

Why the hell should I use Tapatalk when for the last two years my S4 has been running the site perfectly?



What has changed on the site to affect this? Anyone know?

Anyone else using a Samsung Galaxy S4 on Chrome?

I'm using a Samsung j5 which is a cheaper version of the s range and it copes fine with most websites.
Blocky10 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2016, 19:00   #10
emjaybee
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Oxfordshire
Vehicle: 3.0Di SVE '05 5 door.
Posts: 1,536
Default

Quote:
Originally Posted by Bat21 View Post
There is something on your phone that is now blocking cookies.
Nothing has been added or removed from my phone for months.

I have cleared all the temp files, browsing history, etc., ensured cookies are enabled for all sites.

Re-boot the phone and...

...still the same.

I log-in, it says thank you for logging in, re-directs me and I'm logged out and at the home screen.

Seriously f'ed off no.

Any other ideas?

emjaybee is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2016, 19:24   #11
Monaro Pete
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Monaro Pete's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Nr J28 M1
Vehicle: 03 Terrano 2.7 TDi
Posts: 963
Default

Have you access to another phone. Worth a try just to see what happens
__________________
"The Dog's Bo**ox" have nothing on "Monkey Nuts".
Monaro Pete is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2016, 20:31   #12
Thomas61
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Thomas61's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Hampshire
Vehicle: Terrano 2 2000reg
Posts: 655
Default

Quote:
Originally Posted by emjaybee View Post


I log-in, it says thank you for logging in, re-directs me and I'm logged out and at the home screen.



Any other ideas?

I have had the same thing on and off recently as well mostly however when using 4G when out and about. I then log in again on that home screen and it lets me in. So effectively logging in twice.

Also sometimes when logging on I get the re-directing message as normal. Then all looks good, user name etc top right of screen yet oddly when select "get recent posts" I get a vbulletin "your not logged in" message. Randomly though if I then select any other members only section they open up fine and then tap "get recent posts" it opens up fine.
I am using a Nokia 1020 (windows) phone using both windows and google searches but have had the same on a iphone.
Thomas61 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2016, 21:30   #13
Paultrol
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Join Date: Jun 2015
Location: South east
Vehicle: Patrol
Posts: 396
Default

I stopped coming on the site for a couple of months because I got peed off with not being able to post pictures, but when I tried a few weeks ago I pressed my Grey icon and had the same trouble you got so I tried a few times over a couple of days. Each time I had to type the address in on chrome.
But now my gray icon works, but it used to go to recent posts, now it goes to home page. My phone is a Sony Xperia Z3 compact.
I put it down to technology it's trying to get ahead of itself. Hopefully yours will sort itself out soon.
Paultrol is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2016, 14:48   #14
emjaybee
Senior Member
Click here to find out how to become a paid up member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Oxfordshire
Vehicle: 3.0Di SVE '05 5 door.
Posts: 1,536
Default

OK, so, couldn't log on and stay logged on with my Samsung Galaxy S4.

New plan.

Got a new phone.

Samsung Galaxy S7.

Logged on, stayed logged on.

(Note to self - step 1 to global domination complete)

Carry on, that will be all.

emjaybee is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Images online photo albums